Cine suntem? Despre blog

Cine suntem? Pe scurt avem aceesi formatie profesionala(absolventi ai Facultatii de Stiinte Politice-FSP, Universitatea Bucuresti in  promotii diferite). Octavian Manea a absolvit in 2007 un masterat de Relatii Internationale la FSP, iar Ileana Racheru este studenta in anul II la acelasi program de studii postuniversitare.

Am scris si vom mai scrie la 22, in special pe politica externa.  Am colaborat la reviste de specialitate ca Sfera Politicii, Revista Institutului Diplomatic Roman(Octavian Manea) si Studia Politica(Ileana Racheru). Ileana Racheru este preocupata in special de evolutiile din spatiul ex-sovietic, iar Octavian Manea acorda o atentie deosebita securitatii-euroatlantice. Scopul acestui blog este acela de a reuni idei, pareri, comentarii despre politica internationala cu obiectivul declarat de a depasi stereotipurile informative din presa romaneasca. Nu ne-am propus sa aducem mari inovatii, pentru ca acestea cer studii de cercetare. Vom oferi in schimb o abordare mai serioasa a relatiilor internationale.

Reclame

Responses

 1. mult succes.

  va invit pe http://militar.infomondo.ro/

 2. Imi place blogul vostru si mi se pare necesar in a educa publicul roman de importanta ‘vietii’ de dincolo de granita.

  Tocmai datorita faptului ca citesc in mod regular blogul vostru as vrea sa va cer parerea asupra ultimelor doua posturi de pe blogul meu. Acestea sunt primele mele escapade in dezbaterea de politica externa de pe blogsfera din postura de student la relatii internationale la George Washington University din Washington D.C.

  Multumesc,
  Paul Marin

 3. Abia v-am descoperit, dar imi place ce citesc la voi. Felicitari pentru initiativa!

  Poate va ajuta la alegerea temelor sau pentru informarea pur si simplu: http://www.eurotopics.net. Prezinta zilnic o revista a presei europene si face un scurt sumar al articolelor in germana, engleza, franceza etc.

  Va urez spor la treaba si ne mai vedem/auzim pe aici!

  Mihai Marc

  • multumim pentru aprecieri si incurajari!

 4. mul?umiri foarte interesant,

 5. Importanta acordata spatiului ex-sovietic m-au ademenit si pe mine spre blogul vostru.

  Bafta multa,

  Angela Gramada

 6. Is this where I should post my intro?. Hi I am Dorthy. I study about – make money online –
  Check out my site Mass Cash Coverup Bonus . I’ll be reading more at politicaex.wordpress.com http://masscashcoverupreviews.com/mass-cash-cover-up.gif


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: